Menu
Food to share
- Paté foie gras gepresenteerd op kletskoppen - €16
-
Vijgen gewikkeld in een spekjasje vergezeld van geitenkaas,
honing en pijnboompitten (4 stuks) - €16 - Een pallet van mediterraanse charcuterie - €12
- Mini garnaalkroketjes met een pittig sausje (4 stuks) - €16
- Huisgepaneerde sepia calamares loligo op de wijze van de chef (pp) - €7
Voorgerechten
- Romige 'Bisque van garnalen' - €12
- Eigen bereide paté foie gras met smaakjes - €25
- Gepaneerde fetakaas met tomatenmarmelade Oromedon - €19
- Verse zalm gemarineerd in gin met mierikswortelsausje - €20
-
Artisanale garnaalkroketten met 48% garnalen (2 stuks) - €20
(als hoofdgerecht met frietjes + €3) - Garnaalcocktail - €18
- Rundscarpaccio op de wijze van Jeanne - €20
- Vitello tonato - €20
- Carpaccio van rode biet en fetakaas - €18
Hoofdgerechten
- Coq au Vin van weleer - €29
- Bouillabaisse op de wijze chef Christel - €30
-
Kabeljauwhaasje geserveerd met geklaarde boter,
zeekraal, kerstomaatjes en puree - €32 - Artisanale garnaalkroketten met 48% garnalen (3 stuks) - €32
-
Filet mignon met dragon/champignon/porto-, peper- of gorgonzolasaus
220g = €27
280g = €35 - Confit de canard met krielaardappeltjes - €26
- Konijnenbillen met tomaat, olijven en krielaardappeltjes - €29
- Osso buco met spaghetti van courgette - €32
- Onglet vergezeld van een sausje met sjalotjes - €27
Nagerechten
- Dame blanche - €9
- Ijs met huisbereide advocaat - €10
- Irish of Italian coffee - €11
- Crème Brûlée - €8
- Crèpe Suzette - €11
- Chocolademousse - €8






Vorige
Volgende