A la carte
Food to share
- Bordje Paleta Iberico ham, 12 maand gerijpt - €19
-
Vijgen gewikkeld in een spekjasje vergezeld van geitenkaas,
honing en pijnboompitten (4 stuks) - €16 -
4 Mini garnaalkroketjes met een pittig sausje - €16
en 4 oude kaas sticks in een krokant jasje - Huisgepaneerde sepia calamares loligo op de wijze van de chef (pp) - €10
Voorgerechten
- Gepaneerde fetakaas met tomatenmarmelade Oromedon - €19
-
Artisanale garnaalkroketten met 48% garnalen (2 stuks) - €20
(met frietjes + €3) - Rundscarpaccio op de wijze van Jeanne - €20
- Vitello tonato - €20
- Carpaccio van rode biet en fetakaas - €18
Hoofdgerechten
- Bouillabaisse op de wijze chef Christel - €32
-
Kabeljauwhaasje geserveerd met geklaarde boter,
zeekraal, kerstomaatjes en puree - €36 - Artisanale garnaalkroketten met 48% garnalen (3 stuks) - €32
-
Filet mignon met dragon/champignon/porto-, peper- of gorgonzolasaus
220g = €29
280g = €36
Filet Pure met dragon/champignon/porto-, peper of gorgonzolasaus - €39 - Confit de canard met krielaardappeltjes - €27
- Konijnenbillen met tomaat, olijven en krielaardappeltjes - €29
- Osso buco met spaghetti van courgette - €32
- Onglet vergezeld van een sausje met sjalotjes - €29
Nagerechten
- Dame blanche - €10
- Ijs met huisbereide advocaat - €11
- Irish of Italian coffee - €12
- Crème Brûlée - €8
- Chocolademousse - €8






Previous image
Next image